Monday, February 15, 2010

[PART 1] Bila tangan mula menggatal....

Ye, bila tangan mula menggatal, semua benda yang ada di sekeliling boleh dijadikan 'mangsa' dan ditransformasikan dalam bentuk seni yang unik dan cantik..=).. Contohnya......















ada lagi nih.... banyak sungguh idea dia noo..















Tengok laa tu, orang ni sure tak ada keja.. keja dia (biar sy teka...) pukul lalat2 yang sedang menjengah ke restoran beliau mencari makanan yg besh2.. namun begitu, ajal dan maut itu di tangan Tuhan.. (sob..sob..T_T).. lalat2 ini telah mati dipukul oleh tuan punya restoran..(hambik ko lalat..!!).. Banyak faedah yang diperolehi jika lalat mati.. antaranya:
  • Lalat yg mati menyumbangkan jasanya sebagai bahan sumber seni bagi penggemar seni seantero dunia
  • Mengisi masa lapang mana2 tuan punya kedai yg boring2 tu.. so time tak ada pelanggan, bolehlah mereka mencuba aktiviti yang menarik ini..=)
  • Paling penting, makanan2 berada dalam keadaan baik dan tidak terjejas dek kekurangan lalat di semua restoran2 di dunia..~

8 comments:

  1. lol..kreatif tul tuan pnya restoran ;)

    ReplyDelete
  2. lol
    hebat btol gambar
    amek sendiri?

    ReplyDelete
  3. nabihah: hehe sy pon xtaw sapa pny keje ni.. sje je memandai ckp tuan pny restoran.. hehe

    joegrimjow:eh, xla amek sndiri.. hehe copy dr emel je.. nk kongsi ngn blogger sume..=)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. comeyy sangat!!

    lepas ni dah yak anti lalat dah.. ngee :D

    ReplyDelete
  5. chOmel!
    dan² teringat fly tales =)

    ReplyDelete
  6. serius sgt kreatif!! lawa giler ok! ama wat sndri ke?

    ReplyDelete
  7. @cik bunbun : hehe.. nnt cik bunbun kumpul lalat2, leh wat koleksi.. hehe

    @wawan: hehe fly tales?? cita apa tuh?? huhu

    @fauzan abdullah: hehe cantik kan?? xde la, amek dr emel mak antar.. hehe

    @greenhall: hehe definitely..=)

    ReplyDelete