Sunday, March 7, 2010

Contesta dari UNCLE..=))

Ni kali kedua aku join contest.. kali ni contest daripada uncle kita nih.. senang je contest nih.. sebab tu join.. korang nak join tak?? kalau nak, baca syarat-syarat kat bawah ni ye..=)

Powered by BannerFans.com


* amik banner kat atas tempek ler kat mana pun dalam blog korang

*buat link ke blog uncle pada banner tersebut...dan jangan lupa seperti biasa letak link ke sini sebagai bukti penyertaan

* mesti menjadi follower uncle !

* tak perlu tulis entry..hanya letak banner ajer

* peraduan yg uncle anjurkan berupa cabutan bertuah.. hadiah nya adalah sekeping CD ori dari Dato' Siti Nurhaliza yang berjudul - Tahajjud Cinta

* sebab hadiah ini terhad..tempoh pernyertaan cuma seminggu jer

* bermula pada hari ini hingga minggu depan (6hb hingga 13hb Mac 2010)

* tarikh tutup jam 9.00 malam pada 13hb Mac 2010

sekian, terima kasih..=))



nota-noti: harap-harap aku bertuah laa ye.. selama ni tak pernah bertuah pun..T__T

2 comments:

  1. letak banner je?
    HOHO
    mudah ni mudah

    ReplyDelete
  2. hehe yup.. sangat mudah.. hehe.. join ye jgn x join.. hehe

    ReplyDelete